Lepels van Lupo 3L over zetten naar Lupo 1.0 is dit mogelijk

Alle informatie omtrent de Lupo & Arosa op technisch grondvlak

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

Lepels van Lupo 3L over zetten naar Lupo 1.0 is dit mogelijk

Berichtdoor McLupo_2017 » 30 dec 2017 19:31:59

Goedenavond

Zal me ff voorstellen ben patrick en heb me twee week geleden Lupo 1.0 gekocht en moet een lager vervangen omdat ik die hoor nu heb ik nog lepels liggen van een 3L Lupo en wil dit over zetten zelf denk dat het wel lukt kan dit iemand mij vevestigen of tegen spreken

M.v.g patrick
McLupo_2017
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 29 dec 2017 23:41:53

Re: Lepels van Lupo 3L over zetten naar Lupo 1.0 is dit moge

Berichtdoor emielvanputten » 18 feb 2018 21:03:42

lepels? nu heb ik redelijk wat lupos onder handen genomen maar lepels ben ik nog niet tegen gekomen.
Vorken wel, als in schakelvorken in de versnellingsbak.

dus verklaar je nader aub
(Google chrome heeft de spelling gecontroleerd, spellings klachten gaarne melden bij Google.nl)
(Voor fouten in de grammatica gaarne mijn ouders en scholen aanschrijven)

ex-eigenaar van een Lupo 1.0 uit 01-2000 Kleur: Tornadorood LY3D
ex-eigenaar van een Lupo 5L 1.4 FSI uit 04-2004 Kleur: Blau-Antrazit Pearl LC7V
eigenaar van een Lupo 1.2TDI 3L uit 07-2004 Kleur: Revenna blauw pearl LC5J

Afbeelding
Avatar gebruiker
emielvanputten
Opper spammer
 
Berichten: 1965
Geregistreerd: 16 apr 2007 15:33:31
Woonplaats: Purmerend


Keer terug naar Techniek & Onderhoud

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten