Lepels van Lupo 3L over zetten naar Lupo 1.0 is dit mogelijk

Alle informatie omtrent de Lupo & Arosa op technisch grondvlak

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

Lepels van Lupo 3L over zetten naar Lupo 1.0 is dit mogelijk

Berichtdoor McLupo_2017 » 30 dec 2017 19:31:59

Goedenavond

Zal me ff voorstellen ben patrick en heb me twee week geleden Lupo 1.0 gekocht en moet een lager vervangen omdat ik die hoor nu heb ik nog lepels liggen van een 3L Lupo en wil dit over zetten zelf denk dat het wel lukt kan dit iemand mij vevestigen of tegen spreken

M.v.g patrick
McLupo_2017
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 29 dec 2017 23:41:53

Re: Lepels van Lupo 3L over zetten naar Lupo 1.0 is dit moge

Berichtdoor emielvanputten » 18 feb 2018 21:03:42

lepels? nu heb ik redelijk wat lupos onder handen genomen maar lepels ben ik nog niet tegen gekomen.
Vorken wel, als in schakelvorken in de versnellingsbak.

dus verklaar je nader aub
Avatar gebruiker
emielvanputten
Opper spammer
 
Berichten: 1986
Geregistreerd: 16 apr 2007 15:33:31


Keer terug naar Techniek & Onderhoud

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten