Slecht starten.

Alle informatie omtrent de Up!, Mii & Citigo op technisch grondvlak

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

Slecht starten.

Berichtdoor Boyguit » 1 mei 2018 17:43:16

Hallo allen,

Ben nieuwe hier en heb me al voorgesteld in de voorstel sextie.
Nou zit ik met het volgende. Mijn lupo 1.7 sdi uit 2000 met nu 289000 op de teller.
Heeft start problemen. Hij heeft pas zijn distributie riem vervangen gekregen door de vorige eigenaar.
Nou is het probleem dat ik lang door moet starten en deze dan uiteindelijk na 20 sec aanslaat.
Bij warme motor slaat hij na uitzetten helemaal niet meer aan. Wel start hij altijd als ik een beetje remreiniger erin spuit (inlaat).
Wat heb ik al vervangen.
- uitgelezen met vagcom —> geen storingen
- nieuwe brandstof filter
- nieuwe bougies (4 stuks)
- nieuwe luchtfilter
- nieuwe temperatuur sensor ( temperatuur dashboard gaat niet tot nauwelijks omhoognoverigens)
- brandstofpomp op timing gezet middels vagcom (rijd wel stukken beter nu)

Daarnaast heb ik sinds vanochtend het probleem dat ik een storing heb in de auto waarbij ik de richint aanwijzers gebruik of de ruitverwarming dat de radio uitspringt en ik de verlichting in het dashboard zie inzakken. Verder rijd hij niet anders dan normaal.

Wanneer hij uiteindelijk start loopt hij als een zonnetje

Wie o wie herkend dit en of kan mij hiermee helpen????
Ik heb vagcom dus kan uitlezen enz.

Thnx
Boyguit
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 1 mei 2018 17:28:10

Re: Slecht starten.

Berichtdoor emielvanputten » 3 mei 2018 23:17:06

Boyguit schreef:- nieuwe bougies (4 stuks)



?????? een 1.7 sdi pompverstuiver met bougies? die moet je me even uitleggen...



het niet willen starten lijkt een beetje op lekkende afdichtingen van de verstuivers.
(Google chrome heeft de spelling gecontroleerd, spellings klachten gaarne melden bij Google.nl)
(Voor fouten in de grammatica gaarne mijn ouders en scholen aanschrijven)

ex-eigenaar van een Lupo 1.0 uit 01-2000 Kleur: Tornadorood LY3D
ex-eigenaar van een Lupo 5L 1.4 FSI uit 04-2004 Kleur: Blau-Antrazit Pearl LC7V
eigenaar van een Lupo 1.2TDI 3L uit 07-2004 Kleur: Revenna blauw pearl LC5J

Afbeelding
Avatar gebruiker
emielvanputten
Opper spammer
 
Berichten: 1965
Geregistreerd: 16 apr 2007 15:33:31
Woonplaats: Purmerend


Keer terug naar Techniek & Onderhoud

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast