Lupo goedkoop zelf uitlezen

Heb je een leuke, informatieve site gevonden, plaats hier even een linkje!

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor benny » 18 jun 2011 14:59:15

:D dus deze week binnen
tnx
Afbeelding
Avatar gebruiker
benny
Freak
 
Berichten: 586
Geregistreerd: 21 maart 2011 13:13:28
Woonplaats: roosendaal

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor LupoPaul » 5 apr 2014 10:48:13

Haha ik denk heujj interessant zonder eerst ff de datum te checken.. Link werkt niet meer..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Brrrrmmmmm_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Avatar gebruiker
LupoPaul
Newbee stage 2
 
Berichten: 56
Geregistreerd: 7 apr 2009 09:15:25

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor benniez » 6 apr 2014 12:46:44

Ik heb eventueel nog wel een setje liggen voor de liefhebber. Past door de brievenbus!
Avatar gebruiker
benniez
Opper spammer
 
Berichten: 1047
Geregistreerd: 19 okt 2005 11:12:16
Woonplaats: Nijmegen

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor jaappie » 6 apr 2014 13:11:14

dit past ook op de arosa dan toch?
dan kan ik niks verpesten aan de auto toch? ben wel benieuwd of er dan foutmeldingen naar boven komen
Avatar gebruiker
jaappie
Opper spammer
 
Berichten: 1054
Geregistreerd: 20 nov 2012 19:02:15
Woonplaats: Winterswijk/Meddo

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor H A N S » 6 apr 2014 13:30:21

jaappie schreef:dit past ook op de arosa dan toch?
dan kan ik niks verpesten aan de auto toch? ben wel benieuwd of er dan foutmeldingen naar boven komen

Nouja... als je niet weet wat je doet, kan je toch een hoop om zeep helpen lijkt me.
Je bent in feite bezig met de aansturing van een auto en als je de verkeerde waardes door gaat geven, kan het best zijn dat er foutmeldingen op gaan treden.
Cars:
Seat Arosa 1.4 8v
VW Lupo 1.6 16v GTI
Citroën Xantia 1.8 16v
Avatar gebruiker
H A N S
Moderator
 
Berichten: 6540
Geregistreerd: 21 jun 2007 21:17:03
Woonplaats: Tilburg

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor jaappie » 6 apr 2014 13:45:16

ow dan lijkt het voor mij nog niet zo verstandig.
Avatar gebruiker
jaappie
Opper spammer
 
Berichten: 1054
Geregistreerd: 20 nov 2012 19:02:15
Woonplaats: Winterswijk/Meddo

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor DaveyK » 6 apr 2014 18:26:20

Als je alleen gaat uitlezen zal er niet zo heel veel gebeuren ;)
Ik heb zelf nu mijn 3de kabel. Deze werkt nu al een langere tijd goed. De vorige twee die waren vrij snel kapot. Ik heb vorige week bij een Scirocco 2011 model nog diverse functies aangezet.

Als ik waardes bij een auto aanpas ga ik eerst van te voren alles goed opzoeken wat ik moet aanpassen. Want zoals Hans inderdaad aangeeft, soms kan het ook verkeerd uitpakken en bestaat de kans dat er dingen kapot gaan.
Afbeelding
Avatar gebruiker
DaveyK
Beheerder
 
Berichten: 3358
Geregistreerd: 13 apr 2008 12:27:48
Woonplaats: Nieuwegein, Utrecht

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor jaappie » 6 apr 2014 21:35:30

Denk trouwens ook niet dat er in mijn Arosa opties aan gezet kunnen worden xd
Avatar gebruiker
jaappie
Opper spammer
 
Berichten: 1054
Geregistreerd: 20 nov 2012 19:02:15
Woonplaats: Winterswijk/Meddo

Re: Lupo goedkoop zelf uitlezen

Berichtdoor Yor » 6 apr 2014 22:26:48

Car Hijack.. bv ;) Verder niet zo veel inderdaad.
Yor
Opper spammer
 
Berichten: 1077
Geregistreerd: 3 aug 2012 11:09:40

Vorige

Keer terug naar Webtips

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast